Zoeken
  • C.L.E Dance Studio

Dansen is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom werken wij samen met het Jeugdfonds Spor

Heb of ken jij een kind dat (weer) graag bij ons zou willen komen dansen, maar is de contributie een probleem? Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds betaalt het lesgeld en de benodigde spullen als je tijdelijk of langdurig weinig inkomen hebt. Als je een uitkering hebt, zzp’er bent met te weinig opdrachten of als je als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt: het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan je helpen! Ga dan naar www.jeugdfondssportencultuur.nl/zuid-holland

en bekijk welke intermediairs jou kunnen helpen!

#jeugdfonds #jeugdfondssportencultuur #dansen #dansles #dansschool #delft #denhoorn #schipluiden #delfgauw #pijnacker #rotterdam #schiedam #ypenburg #denhaag #lerendansen #dancestudio #CLEdancestudio #cle #dansstudio #vooriedereen #theatershow #optreden #eindvoorstelling #studio #spiegels #klassiekballet #ballet #modern #modernedans #urban #breakdance #streetdance #tiktokdansjes #techniek #danstechniek

0 keer bekeken

© 2015 Veldhoen Producties